Tuesday, February 10, 2015

Nyytin huone ja tavaroita

Nyytin huone odottaa valmiina ja malttamattomana käyttäjäänsä. Muutamia kuvia siis huoneen sisällöstä.


Ikean Hemnesin lipasto vaatteille.

Vanha nojatuoli pääsi (toistaiseksi) huoneen nurkkaan vaikka "imetystuoliksi".

Berliinin tuliaisia toissavuoden reissultamme

Tapettia

BabyBjörnin sitteri, myöhäinen "kihlajaislahja" anopilta

Skip Hopin jumppakaari
Fehn musiikkimobile

Pöllötyyny <3 Kirppislöytö

Ikean sänky ja - reunapehmuste, imetystyyny (kiertona tädiltäni). Ikean petivaatteet

Muumi-hoitoalusta ja hoitohärpäkettä


Mäyristaulu Jyväskylän joulumarkkinoilta

Ikean hoitopöytä


Turvakaukalo kiertona miehen siskolta, kaukalopussi

Huoneen teemaksi valikoitui vaaleaa ja beigeä, sekä piristysväreiksi hieman vihreää, turkoosia ja keltaista. Tapeteista tuli kuitenkin mielestäni ehkä hieman liian vaaleat ja "pappalamaiset" :D Kaupassa näyttää aina niin erilaiselta kuin isolla seinällä.

Tyyppi pääsee tullessaan kylläkin nukkumaan meidän kanssa vielä samaan huoneeseen. En ostanut pinnasängyn lisäksi ensisänkyä, vaan Kelan äitiyspakkaus saa toimia perinteisenä suomalaisena ensisänkynä :) Anoppi poti tarvetta mummoilla ja väkersi laatikkoon ihanan suloisen verhoilun sekä petivaatteet ja pienen peitteen <3 (En kylläkään ole vielä saanut niitä hypisteltäväksi...). Mieheke rakensi korokkeen sängyn viereen, johon laatikko mukavasti sopii.


Riippuen Nyytin vuorokausirytmistä ja yösyöttöjen määrästä, pinnasänky voi vielä siirtyä meidän huoneeseemme kun äitiyspakkaus jää pieneksi.

2 comments:

  1. Voi ei, miten ihana huone! Kivoja yksityiskohtia :) Rakastan tota Skip Hopin jumppakaarta, aion ite ostaa seuraavalle samanlaisen ;))

    ReplyDelete
  2. Kiitos <3 Joka päivä pitää päästä hypistelemään tavaroita. Pitäisi yrittää saada parempi kokonaiskuva huoneesta.. Huone on aika pieni niin tuolla peruslinssillä on vaikea saada kiinni kunnollista kuvaa.. Tykkään kans tuosta jumppakaaresta tosi paljon ^^ Sain vihdoin luvan tilata sen, vaikka maksoikin maltaita :D

    ReplyDelete